Volg ons op de diverse sociale media

Wat doen wij?

Stichting Over@Leven is opgericht in 2004 en ondersteunt mensen die te maken krijgen met de diagnose kanker. Diagnose kanker? Alle grond onder je voeten vandaan. Wat kun je doen als je voor het eerst in het doolhof van het medisch circuit terecht komt?

Stichting Over@Leven wijst de weg. Via www.tipsbijkanker.nl bieden wij een handreiking. We geven adviezen maar ook financi�le steun wanneer bepaalde noodzakelijke behandelingen niet vergoed worden.

Soms blijkt dat er in het buitenland goede behandelopties zijn, die dan niet vergoed worden! Vechten voor je leven en ook nog vechten voor een vergoeding? Het is een groot onrecht maar komt vaker voor dan u denkt.

Het blijkt steeds opnieuw dat het zinvol is om jezelf te verdiepen in de ziekte en te zoeken naar de behandelopties die er zijn. Zeker weten dat je de best mogelijke behandeling krijgt geeft kracht en vertrouwen.

We delen kennis. Kennis opgedaan door lotgenoten. Twee weten altijd meer dan ��n en samen kom je verder. Ook als genezing niet meer mogelijk lijkt kun je vaak nog een kostbare periode 'winnen' door je te richten op de kwaliteit van leven. Hoe de strijd ook eindigt, als je zeker weet dat je er ALLES aan hebt gedaan, geeft dat toch troost. Daarom ook de klaproos in ons logo. De klaproos is de bloem van de troost.

U kunt ons steunen d.m.v. een gift (wij zijn ANBI gecertificeerd) of u kunt onze kalender bestellen. Een prachtige weekkalender die elke week een opsteker of positieve levenswijsheid mee geeft. Voor een indruk, kijkt u dan bij 'steun ons'.

Heeft u zelf tips voor lotgenoten? Wij horen het graag! Onze contactinformatie vindt u bij 'contact' en ook bij 'ANBI status'.

Tipsbijkanker.nl is een initiatief van Stichting Over@Leven

De informatie op deze pagina is gebaseerd op het delen van ervaringen en bestaat enkel uit tips. De inhoud van deze site is geen medisch of therapeutisch advies.
Bij lichamelijke of psychische klachten moet u zich wenden tot een gekwalificeerd arts of therapeut.